Véresen feküdt

Véresen feküdt elrablója ágyában a hétéves Ramóna

Tombolna dühében, olyan indulat dolgozik M. Jánosban. A férfi ugyanis átélte azt, ami minden szülő rémálma: a kislánynak, akit kétéves kora óta nevel, nyoma veszett, majd egy idegen férfi házából került elő – véresen!

A települést csütörtök délután ellepték a speciális mentők és a rendőrök, miután Ramóna, M.-ék nevelt lánya, aki a testvéréért indult a közeli óvodába, nem tért haza. János és polgárőr társai minden zegzugot átvizsgáltak, hogy a gyerek nyomára bukkanjanak.

– Már majdnem kilenc óra volt, amikor jött a hír, hogy az utcánkban lakó Cs. Andrásnál (66) találtak rá a kislányomra! – emlékezett a dermesztő órákra János. – Rohantunk a házhoz, de a rendőrök visszatartottak. Jobb is, mert ha a közelébe engednek, kitekerem a nyakát annak a szörnyetegnek! – fakadt ki a férfi.

A kis Ramónát ugyanis véres ruhában hozták ki a kerítésen átgázoló zsaruk Cs. András házából. A Velvet információi szerint a gyerekre a férfi ágyában bukkantak rá, ahol véresen feküdt. A kislányt azonnal orvosi vizsgálatra vitték. Úgy tűnik, talán az utolsó pillanatban törték rájuk az ajtót: az elsődleges nőgyógyászati vizsgálat során nemi erőszakra utaló nyomot nem találtak a gyereken. Ám azt, hogy egyéb módon molesztálták-e, csak további vizsgálatokkal deríthetik ki.

– Bele se merek gondolni, mit élt át – tördelte kezét a nevelőapa. – De ki tudja, mi játszódik le benne.

– Az eset kapcsán büntetőeljárás indult, egy férfit őrizetbe vettünk. Az eljárás további részleteiről nem áll módunkban tájékoztatást adni – közölte a rendőrség.

A szakember szerint akár egy életre nyomot hagyhatnak a vele történtek a kislányban.

– Már az is trauma, hogy órákat töltött egy idegen lakásában – kezdte Skultéti-Szabó Katalin szakpszichológus.

– Ekkora gyerek emlékei képekben jelennek meg, egész életére hatással lehetnek a történtek!

Forrás: Blikk

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,