Vagány a magamutogatás

Vagány a magamutogatás a magyar gazdag fiatalok szemszögéből a pszichológus szerint

Alap a hegyekre nyíló kilátás a jakuzziból / Fotó: Instagram

Budapest — Magánrepülővel utazgatnak, luxusautókkal járnak és kazalba rakják a húszezreseket – ilyenek a hazai gazdagok mindennapjai, legalábbis az Instagram, azon belül pedig a Rich Kids fotói alapján.

Az Instagramon futó profil dúsgazdag fiatalok képeit mutatja be: a világ leggazdagabb gyerekei hol pénzzel teli kádban fürdenek, hol jachton fotózkodnak, de botrányokból is bőven akad.

Egy húszas évei elején járó szingapúri lány például meztelenül jelentkezett be a Maseratijából, egy londoni fiú pedig egy fehér kiskutyával mosta le luxuskocsiját. Vagány a magamutogatás.
A Rich Kids budapesti oldala nemrég indult: többen közülük modellek, testépítők, de akad köztük üzletember, utazó blogger, fodrász, de feltűnik például a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című műsorából ismert Luxus Vivi is.

A Luxusfeleségekből ismert Vivien is megtalálható az oldalon

– A mai fiatalok meg akarják mutatni magukat, azt akarják, hogy csodálják őket – kezdte Skultéti-Szabó Katalin pszichológus. – Akik a szüleik egzisztenciáján keresztül próbálnak érvényesülni, valószínű, hogy az élet egyéb területén nem tudnak mit felmutatni. A magamutogatás mögött gyenge önértékelés és érzelmi értetlenség is állhat – fejtette ki a szakértő.

Ha útra kelnek, akkor a gazdag magyar gyerekek menetrend szerinti helyett magángépre pattannak, mivel vagány a magamutogatás.

https://www.blikk.hu/aktualis/penz/igy-villognak-a-magyar-gazdag-fiatalok/w6sr4nz

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,