Tippek csábításra

Leteszteltük a magyar randigurut: íme a tuti tippek csábításra, hogyan kapjuk meg a kiszemeltünket

Tóth Kornélia felméri a személyiséget, majd tanácsot ad /Fotó:Járai László

Budapest — Tollat rejt a zakózsebbe, táncot oktat a nappaliban, hátgyantára küldi ügyfelét randi előtt –többnyire ezek a példák jutnak eszünkbe, ha azt a szót halljuk, hogy randiguru. Will Smith 2005-ös filmjében mindannyiunkat megtanított arra, hogy az első csóknál csak 90 százalékban közeledjünk a hölgy felé, valamint ha felsülünk a nyelveléssel, akkor 10-ből 8 nő szerint nincs jövője a kapcsolatnak. Íme a kellékek és a tuti tippek csábításra.

Tóth Kornélia, a magyar randiguru kicsit más módszerekkel operál: tanácsait sokéves tapasztalatára alapozza, 11 éves pályafutása során rengeteg párkeresőnek segített megtalálni a szerelmet, melyek tuti tippek csábításra.

– A megszólítástól a bizalom kiépítésén át a figyelem fenntartásáig végigkísérem az ismerkedést – kezdte Kornélia. – Egy alkalommal egy szórakozóhelyen mutattam meg egy tanítványomnak, hogyan táncoljon, hogyan engedje el magát, hogyan flörtöljön. Ezután háttérbe vonultam.

– Sokaknak nincs önbecsülésük, zárkózottak, hanyatlik a férfiasságuk/nőiességük, vagy vállalhatatlan a stílusuk. Először rávilágítok a mélyen megbúvó problémákra, és azon dolgozunk. Aztán jön a kapcsolat kialakítása – vázolta fel Kornélia.

Kollégánk is kipróbálta, mi történik, ha alkalmazza Kornélia trükkjeit. Többé–kevésbé sikerrel járt/Fotó:Járai László

A Vasárnapi Blikk munkatársa is kipróbálta a randigurut. Tuti tippeket kértünk, hogyan kell lenyűgözni egy lányt.

– Az első randin komolyabb oldalunkat mutassuk, öltözzünk elegánsan. Munkáról ne beszéljünk. Keressünk közös kapcsolódási pontokat. Fontos a szemkontaktus, az érdeklődés fenntartása, a nyitott testbeszéd, az ápoltság, és a szeretetnyelvek, például egy ártatlan érintés. A csókot érdemes a lány arcának gyengéd simogatásával, derekának átkarolásával kezdeményezni – magyarázta a szakértő. Hozzátette: a közelebbi testi kontaktussal érdemes a 3-4. randiig várni.

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus szerint a randiguru által biztosított empatikus koncentráció sokat segíthet, ám tisztázni kell a határokat.

– A randiguru, mint biztonsági pont, oldhatja az illető gátlásait, ám ha valaki tényleg szorong, zárkózott, szociálisan befelé fordul és a kapcsolatait leépíti, akkor őt már szakemberhez kell küldeni.

Ezt tanácsolja a szakember:

Blikk

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,