Különböző féltékenység

prichológus rendelés Budapesten

Különbség a férfi és női féltékenység között

Van különbség a két nem féltékenysége között? Köze van az önbizalomhiányhoz? Mennyire általános érzés ez? Milyen típusú féltékenységek léteznek? Mi a kiváltó oka? A szocializáció, gyerekkori élmények belejátszanak-e? Másképp féltékeny egy férfi, mint a nő? Különböző féltékenység

Milyen eszközei vannak egy nőnek? Milyen egy férfinek? Vannak normális és nem normális megnyilvánulások? Mennyire természetes érzelem a féltékenység? Előfordulhat projekció? Milyen eszközökkel juthatunk megbízható bizonyítékhoz a másik hűségével kapcsolatban? Van-e bizonyíték a hűségre? Kell-e kezelni a féltékenységet? Létezik kezelhető és kezelhetetlen formája? Könnyű kezelni ezt az érzelmet?

Milyen jelei vannak annak, ha nem egészséges az érzelem? Összefonódik a paranoiával? Egészséges féltékenység létezik? Mikor válik patologikussá? Segít az értelmes beszélgetés? Vagy forduljunk pszichológushoz? Mivel építhetjük a bizalmat? Ha átláthatóvá tesszük a kommunikáció csatornáinkat, azzal segítünk? Lehetnek genetikai okai?

https://www.youtube.com/watch?v=aek0EaugPH0

Címkék: , , , , , ,