A zaklató nyomában

Zaklató férfi tartja félelemben a fiatal lányokat Egerben. A város több pontján is felbukkan, például parkokban, tereken. Egyik állandó helye a megyeszékhely főiskolájának környéke. Az intézmény épületeiben már a fotója is kint van, a napokban pedig egy közösségi oldalon közzétett kép és néhány sor hívja fel a figyelmet a leselkedő veszélyre. Elmentünk Egerbe és rövid várakozás után a város főterén bele is futottunk az említett férfiba. Forgó Viktor riportja. A zaklató nyomában

Épp egy padon üldögélt és nézelődött. Riporterünknek rejtett kamerával néhány mondatot sikerült is vele beszélnie. Előtte azonban jöjjön az a lány, aki közösségi oldalán osztotta meg a zaklatásról szóló bejegyzést. Megkérdeztük Skultéti-Szabó Katalin pszichológust, hogy minek tudható be a férfi furcsa viselkedése. Nem csak főiskolás lányok a kiszemeltjei. Nemrég egy fiatal anyukánál is próbálkozott, aki épp kisgyermekével volt. Ő is nagyon megrémült, de az esetről nem kívánt nyilatkozni, csupán közösségi oldalán írt arról néhány sort.

Megbeszéltem egy találkozót az egyik egri lánnyal, akinek már többször is volt kellemetlen találkozása a zaklatóval. Arcát és nevét nem vállalta, mert attól tart, hogy a férfi felismeri. Nevezzük most őt Katinak. Kati szörnyű élményeiről mesélt nekünk.

Címkék: , , , , , ,